foto jet 296x400

“Jij bent altijd zo puur”, dat is wat mensen vaak tegen mij zeggen. Lange tijd vond ik dit geen compliment omdat ik daarmee niet altijd overkwam als een stoere en sterke vrouw. Schijnbaar was naast mijn kracht ook mijn kwetsbaarheid zichtbaar. Totdat ik besefte dat dit is wat bij mij hoort en wat mij een compleet mens maakt. Inmiddels ben ik daar trots op.
Door regelmatig in de natuur te zijn, houd ik contact met mezelf en houd ik de balans tussen die kracht en die kwetsbare kant in mij. In de natuur komt dit terug en is alles ook puur, precies zoals het op dat moment bedoeld is te zijn.

Mijn pelgrimsreis naar Santiago de Compostela heeft me op een diepgaande manier doen ervaren en beseffen hoe de natuur om je heen het contact met je eigen natuur versterkt. De steeds wisselende natuur, weersomstandigheden en het onbekende hebben me geleerd de controle te durven loslaten, mezelf open te stellen voor wat zich aandient. Wetende dat er voor alles een oplossing is en dat er overal hulp is. Het was iedere dag weer een uitnodiging om in het hier en nu te zijn en te vertrouwen dat het goed is zoals het is.  

Mijn leven zet zich voort als innerlijke pelgrimsreis. Ik hou ervan om op weg te zijn, mijn eigen natuur in zetten, te ontwikkelen en te genieten van wat er is.

Mijn eigen natuur is puur, warm, enthousiast, nieuwsgierig, stimulerend, in beweging zijn, ontdekkend en concreet. In mijn coaching laat ik je je ware natuur ook ontdekken door je lichaam te ervaren via beweging. Je lichaam geeft je meer informatie over jezelf dan je met "erover praten" kunt krijgen. Beweging vindt plaats door buiten te wandelen en/of door lichaamswerk via bio-energetische oefeningen.

Mijn levensmotto is "Leef je ware natuur". Vol voor je ware natuur gaan staan maakt je een vrij mens die betekenis geeft aan zijn of haar leven. 

Ik loop graag een eindje met je mee om samen met jou te onderzoeken hoe jij jouw ware natuur ten volste kan leven.  


Noloc erkenning