Na mijn studie rechten ben ik gaan werken als Human Resource adviseur. Ik heb bij diverse organisaties (o.a. Uitzendbureau Start en KPMG) ruim 12 jaar ervaring opgedaan met alle facetten van het P&O vak. Steeds meer voelde ik het verlangen om mensen met loopbaan en of levensvragen te begeleiden en mensen daarin wezenlijk te ontmoeten.
 
Vanaf 2004 ben ik werkzaam als (loopbaan)coach. Ik ben begonnen bij het mobiliteitsbureau van ABN-AMRO en in 2006 heb ik me aangesloten als franchisenemer bij TalentFirst.

De pelgrimsreis vanuit Vézelay in Frankrijk naar Santiago de Compostela in 2010 heeft me geïnspireerd om samen met Wouter De Pelgrimage op te zetten.

Opleidingen
In het najaar 2014 start ik met de Energetische Opleiding van het ITIP, gericht op bio-energetica en lichaamsgericht werken. 

Hiervoor heb ik de volgende opleidingen afgerond;
- 3 jarige opleiding bij het ITIP
- Natuurcoaching 
- Symbolenleer/Jungiaanse psychologie
- NLP Master Practitioner
- Post HBO Hoogendijk loopbaancoaching
- Nederlands recht 


Persoonlijke instrumenten
Mijn rugzak is gevuld met verschillende methoden en technieken om inzicht te krijgen in je denken, voelen en handelen. Mijn rugzak bestaat uit alles wat ik heb geleerd in mijn leven door opleidingen, werk- en levenservaring. Ik haal uit mijn rugzak wat passend is in jouw proces, afgestemd op wat zich aandient en wat er nodig is op dat moment.